06 Mayıs 2016
“Akademik Üretkenliği Artırmada Makale Gruplarının Faydaları” konulu seminer, 5 Mayıs Perşembe günü Edebiyat Fakültesi Seminer 1 Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi BİBAM tarafından 5 Mayıs Perşembe günü düzenlenen “Enflamatuvar Hastalıkların Tedavisi İçin Lökotrien Yolunu Hedefleyen Molekül Keşif Çalışmaları”
05 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından düzenlenen "Mezunlarımızın İş Deneyimleri ve Yeni Mezunlara Öneriler" başlıklı konferans 5 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.
05 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde, Turizm Rehberliği Bölümü bünyesinde açılan derslerle öğrencilere, “atlı turlarda turist rehberliği” yapabilmeleri için eğitim veriliyor.
05 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi’nin 2015 - 2016 öğretim yılı uygulama projeleri sunumu, 5 Mayıs Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda
05 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen Çiyiltepe tarafından düzenlenen “Dil ve Konuşma Bozuklukları Teoriden Pratiğe Bantlama”
05 Mayıs 2016
“Türkiye’de Kadın Özgürlüğü ve Feminizm” konulu konferans Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
05 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından düzenlenen “Yunus Emre Gibi Olmak” başlıklı konferans 4 Mayıs Çarşamba günü GSF Konferans Salonu’nda
04 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin düzenlediği "Farklı Yönleriyle Çocuk İhmal ve İstismarına Bakış" paneli, 3 Mayıs Salı günü Kongre Merkezi Salon Anadolu'da yapıldı.
03 Mayıs 2016
“Kampüs Rehberliği” adlı BAP projesi kapsamında 3 Mayıs Salı günü liseli öğrencilere Anadolu Üniversitesi tanıtıldı.
03 Mayıs 2016
“İş Sağlığı ve Güvenliği Sınav Bilgilendirme Toplantısı”, 3 Mayıs Salı günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.