03 Mayıs 2016
"Temiz Teknolojilerde Girişimcilik Fırsatları, Tehditler ve GCIP- Türkiye 2016 Programı" semineri 2 Mayıs Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Anaç Ön Kuluçka Merkezi'nde düzenlendi.
02 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 30 Nisan Cumartesi günü “Kervan: Kadim Bir Medeniyetin Yol Hikâyesi” belgesel filminin tanıtım toplantısına katıldı.
02 Mayıs 2016
"Kent Ortamında Yaşayan Uluslararası Koruma İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Koruma Stratejilerinin Geliştirilme Projesi" gerçekleştirildi.
02 Mayıs 2016
8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 29 – 30 Nisan tarihleri arasında Avanos’ta, Altınyazı Otel’de düzenlendi.
02 Mayıs 2016
“Myra’da Aziz Nikolaous’un Mezarı, Kilisesi ve Manastırı Üzerine Değerlendirmeler” isimli konferans, Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda
02 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kulübü ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Organ Bağışı Bilgilendirme Konferansı, 29 Nisan Cuma günü
02 Mayıs 2016
Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Girişimcilik Baharı etkinliği farklı sektörlerden katılımcılar ile Salon 2009'daydı.
02 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen "Spor Hukukunda Güncel Gelişmeler" adlı konferans 29 Nisan Cuma günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da
02 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü iş birliğiyle, 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde “İçeride Oyuncak Var” çalıştayı gerçekleştirildi.
30 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Nisan 2016
“Kappadokia'da Osmanlı Dönemi Hristiyan Dini Mimarisi” konferansı, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Sivas Tüfekçi Konferans Salonu’nda 29 Nisan Cuma günü