31 Mayıs 2016
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi mezunlarının Ödül Töreni, 30 Mayıs Pazartesi günü Açıköğretim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.
30 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından görme engelli bireyler için ‘’Sesini Paylaşır mısın?’’ adlı bir sosyal sorumluluk projesi yapıldı.
30 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını düzenlediği muhteşem törenlerle uğurladı.
26 Mayıs 2016
Mühendislik Fakültesi ve Fen Bilimler Enstitüsü İleri Teknolojiler Anabilim Dalı'nın düzenlediği "Yüksek Lisans Öğrencileri Sunumları", 26 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2016
“İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi” (BİLGEİŞ) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından düzenlenen “Horizon 2020 REMOURBAN Avrupa Birliği Projesi Pasif Ev” tanıtım konferansı, 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi ile Türk Kızılayı, “Hedef 25” adlı projeye destek veren öğrenci ve akademisyenlere, teşekkür belgesi ile plaket takdim etti.
24 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi ANAÇ Ön Kuluçka Merklezi’nde BİGG-ANAÇ Teknogirişim Programı’na katılarak başarı kazanan girişimcilerin şirketlerin açılış töreni gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2016
İÇEM’de eğitim gören ortaokul son sınıf ve lise öğrencileri için 12-13 Mayıs tarihlerinde Çanakkale gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında öğrenciler Çanakkale ile ilgili proje
24 Mayıs 2016
Anadolu Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖMER) tarafından düzenlenen “Tahakkuk Uzmanlık 1. Eğitim Programı”, 24 Mayıs Salı günü başladı.
23 Mayıs 2016
Anatolia Aero Design ekibinin, SAE Aero Design West yarışmasında aldığı derecelerin ödül töreni, 23 Mayıs Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nde