20 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi- Anadolu Jet iş birliği ile başlatılan “Eskişehir ve Kaynak- İhtiyaç denklemi: Havayolu Yolcu Talebinin Belirlenmesi” isimli projenin lansman toplantısı
20 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi'nin düzenlediği 2016-2017 Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 2. Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
20 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Tüketici Hukuku Farazi Dava Yarışması”ndan 1’incilikle dönen Hukuk Fakültesi öğrencileri ile 19 Nisan Salı günü makamında
20 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Turizm Haftası kapsamında düzenlenen “Kurumlararası İş birliğinin Şehir Turizmi Gelişmesinde Katkısı” paneli 18 Nisan Pazartesi
19 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da 19 Nisan Salı günü doktora öğrencilerine yönelik, “TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı” düzenlendi.
19 Nisan 2016
“Kutsalın Devşirilmesi: Kubbet’üs Sahra” konferansı Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
19 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde, "Elektronik Boş Zaman Laboratuvarı" kuruldu.
18 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi tarafından düzenlenen “Zamanı Doğru ve Verimli Kullanma” eğitimi 15 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.
15 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ANASAM) tarafından düzenlenen “21. Yüzyıl’ın Başında Türkiye’nin Balkanlar Politikası” konulu konferans, gerçekleştirildi.
15 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK), 21-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan "İnsansız Hava Aracı Yarışları"na
15 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘’Akademik Çalışma ve Fikirlerin Aidiyeti’’ konulu seminer 13 Nisan Çarşamba günü Kongre Merkezi Salon