11 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Arkeoloji Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Hekatomnidler Dönemi Mezar Anıtı-Milas: Büyük ve Minyatür Figürlü Duvar Resimlerinin İkonografisi Üzerine’’ adlı
11 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü’nün (AEGEE-ESKİŞEHİR) düzenlediği ‘’Gelişim Sende Başlar’’ adlı kişisel gelişim etkinliği gerçekleşti.
11 Nisan 2016
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen 1.Temel Tasarım / Sanat Eğitimi Çalıştayında temel tasarım eğitiminde farklı disiplinler tartıştışıldı.
11 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Kulübü tarafından düzenlenen “Django Girs” başlıklı konferans, 9 Nisan Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok’da
11 Nisan 2016
“Autism Speaks” tarafından başlatılan ve Türkiye’de de 2014 yılından bu yana uygulanan Mavi Işık Yak (Light It Up Blue) kampanyasına bu yıl Anadolu Üniversitesi de “Mavi
11 Nisan 2016
“Biyografi ve Tarih” konulu konferans, 8 Nisan Cuma günü Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
07 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi, Türk Yükseköğrenim Sistemine sunduğu hizmetlerin yanında uluslararası alanda yürüttüğü iş birliği projelerini sürdürüyor.
06 Nisan 2016
Milyonlara ulaşan öğrenci sayısıyla dünyanın en büyük üniversitelerinden biri olan Anadolu Üniversitesi, yürüttüğü projeler ve imza attığı çalışmalarla basında da adından
06 Nisan 2016
Bu yıl 15.si düzenlenen Eskişehir Kalite Şöleni’ne Anadolu Üniversitesi ev sahipliği yaptı.
05 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi “Büro Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı”nın açılışı 5 Nisan Salı günü, Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
04 Nisan 2016
Anadolu Üniversitesi Doğa ve Çevre Kulübü tarafından düzenlenen “7.Çevre Şenliği” 2 Nisan Cumartesi günü Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.