24 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı”nın 2'ncisi 23 Mart Çarşamba
23 Mart 2016
Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Programı 1. Oryantasyon Programı 18 Mart Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleşti.
22 Mart 2016
2014'te başlayan ANOVAD Projesi tamamlandı. Proje ile Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) yaşayan çocukların aileleri bilinçlendirilerek eğitim sürecinin hızlandırılması amaçlanıyor.
22 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi TRT Okul Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan yeni kültür-sanat programları, Mart ayından itibaren TRT Okul ekranlarında yayınlanmaya başladı.
22 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen “21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü” konferansı Öğrenci Merkezi Salon 2009’da
22 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Edebiyatta Nevruz” konulu panel
22 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Merkez Binası Açılış Töreni”
21 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Engelsiz Mekanizma Topluluğu tarafından düzenlenen ‘’Anayasa ve Kanunlarımız Işığında Engellilerin Kariyer ve Mesleklere Girişi’’ konulu
20 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Nevruz sebebiyle bir mesaj yayımladı.
19 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Embiya Ağaoğlu’nun vefatı dolayısıyla 18 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi bahçesinde cenaze töreni
18 Mart 2016
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Karakocalı de “bilimsel çalışma” kategorisinde ödül aldı.