26 Şubat 2016
Sosyal Medyada yayınladığı videolar ve yaptığı kamera şakalarıyla büyük beğeni toplayan komedyen Hayrettin Karaoğuzla 25 Şubat Perşembe günü Sinema Anadolu'da söyleşi
25 Şubat 2016
25 Şubat Perşembe günü ise yarışmalardan ödülle dönen öğrenciler için Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda bir ödül töreni düzenlendi.
25 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi hazırladığı çalışmayla öğrencilerinin Avrupa fırsatlarından yararlanmasını sağlayacak.
25 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversite personeline yönelik olarak düzenlenen hizmet içi sivil savunma eğitimleri devam ediyor.
24 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Biriminin düzenlediği “Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaletinde Yükseköğrenim ve Araştırma Olanakları” başlıklı bilgilendirme
24 Şubat 2016
27. Vergi Haftası kapsamında düzenlenen konferans, 23 Şubat Salı günü Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
23 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, başarılarına bir yenisi daha ekleyerek Çocuklar İçin Yaratıcı Sağlıklı Tabak Sunumları (YA-SA-TA-SU) Yarışması’nda 3’üncülük ödülüne
22 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından ““Hidrojen Enerjili Araç Üretimi” projesi kapsamında 2007 yılında üretilen “hidroana aracı”, görücüye çıktı.
22 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi’nden en güncel haberleri Haber Merkezi Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan yepyeni e-gazete haber sitesi üzerinden alabileceksiniz.
22 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi (ARİNKOM TTO) tarafından araştırmacılara yönelik olarak düzenlenen “Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı”
22 Şubat 2016
Eskişehir Tanıtım Grubu’nun (ETG) düzenlediği ve Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı “Prof. Dr. Orhan Oğuz’a Vefa Programı ve Eskişehir Tanıtım Ödülleri Töreni”