18 Şubat 2016
Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Anadolu Üniversitesi 2016 yılı Makale Performans Ödül Töreni, 18 Şubat Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera Bale Salonu’nda
18 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen “Bilim Etiği” konulu seminer, 17 Şubat Çarşamba günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
18 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ISO 14001 Çevre Yönetimi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Yönetim Sistemi Standartları Tescil Sertifikaları Teslim Töreni,
18 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 17 Şubat'ta Ankara'da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
17 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen “Bilim Etiği” konulu seminer, 16 Şubat Salı günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
17 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden oluşan “Anadolu Üniversitesi Aşçılık Takımı”, büyük bir başarıya imza attı.
16 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak’ın editörlüğünü yaptığı “Geçmişten Günümüze Türkiye’de Turizm” kitabı, Kültür ve Turizm
16 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi, özel eğitim alanındaki projelerine bir yenisini daha ekledi.
16 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi TV Yapım Merkezi’nin yeni dönemde TRT Okul ekranlarında yayınlanmak üzere gerçekleştirdiği programlara bir yenisi daha eklendi.
15 Şubat 2016
Türk Yükseköğretim Sisteminin lokomotifi olma özelliği taşıyan Anadolu Üniversitesi, sivil havacılık alanındaki 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini şehirle buluşturuyor.
15 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK 1513 Programı kapsamında desteklenen "Proje Motivasyon Atölyesi" toplantısı