12 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen “2. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler” çalıştayı, 10-12 Şubat tarihleri arasında
12 Şubat 2016
Avrupa Birliği (AB) Ufuk 2020 (Horizon 2020) Programı Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü” etkinliği, 11 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.
11 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi sadece eğitim alanındaki hizmetleriyle değil, toplum odaklı hizmet anlayışından hareketle hayata geçirdiği sağlık alanındaki projelerini başarıyla sürdürüyor.
09 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Başvuru Süreçleri Değerlendirme Toplantısı”, 9 Şubat Salı günü gerçekleştirildi.
09 Şubat 2016
Uluslararası İlişkiler Birimi’nin katkılarıyla Erasmus Kulübü tarafından düzenlenen Erasmus ve Mevlana öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı, 9 Şubat Salı günü
08 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı Uluslararası İşletmecilik Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Nazan Madak, 21-23 Ocak tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Oregon
05 Şubat 2016
"İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" kapsamında gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi, Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlendi.
04 Şubat 2016
Anadolu ile El-Farabi Ulusal Üniversitesi, Erasmus ve Farabi Değişim Programları kapsamında iki üniversite arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişiminin kapılarını açacak protokole
03 Şubat 2016
Beyoğlu Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından verilen ‘’ 2. Itri Türk Musikisi Ödülleri’’ sahiplerini buldu.
03 Şubat 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim Dönem Sonu Sınavları ile ilgili bir mesaj yayımladı.
02 Şubat 2016
Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde 2010 yılında başlayan Ulusal Kimya Mühendisliği Öğrenci Platformu Kongresi’nin (UKMÖP) 5’incisine Anadolu Üniversitesi ev sahipliği