08 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi 63. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
08 Kasım 2021
Prof. Dr. Yahya Özsoy adına düzenlenen “Prof. Dr. Yahya Özsoy 2021 Toplum Hizmetleri Ödülleri başvuruları başladı.
06 Kasım 2021
“Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi Projesi“ kapsamında “Kimbap” yapım atölyesi Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
05 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi Arinkom Teknoloji Transfer Ofisi ( ARİNKOM TTO) tarafından öğrenci kulüplerine yönelik tanışma toplantısı etkinliği
05 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi 2020-2021 Açıköğretim Sistemi Azerbaycan Programları Ders yılına başlıyor.
05 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Türkiye Ekonomi Kurumu işbirliği ile “EKON-TEK” 21. Ulusal İktisat Kongresi Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlendi.
04 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi(PDRM) Müdürü Prof. Dr. Esra Ceyhan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
04 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi ile dünyanın ikinci, Asya’nın ise ilk Açık Üniversitesi olan Pakistan’ın Allama Iqbal Üniversitesi arasında işbirliği protokolü anlaşması imzalandı.
04 Kasım 2021
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) bünyesindeki İslam Dünyası Sanal Üniversiteler Ağı (CINVU) 2. İcra Kurulu Toplantısı, Anadolu Üniversitesi'nde çevrimiçi platform üzerinden
04 Kasım 2021
"Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation İndicators" başlıklı çalışmada Anadolu Üniversitesi’nden öğretim üyeleri de yer aldı.
03 Kasım 2021
Eskişehir Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından düzenlenen “ ‘Gelin Tanış Olalım’ Yunus Emre’den Esintiler” isimli panel Kongre Merkezi Salon Anadolu’da