15 Kasım 2021
Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “Bütünleşik Bölgesel Kalkınma Aracı Olarak Frigya Jeoparkı Arama Toplantısı” Anadolu Üniversitesi Öğrenci
13 Kasım 2021
Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “Bütünleşik Bölgesel Kalkınma Aracı Olarak Frigya Jeoparkı Arama Toplantısı” Anadolu Üniversitesi'nde
12 Kasım 2021
“Uluslararası Sinema ve Gençlik Kongresi” (ICAY) çevrim içi ortamda yapıldı.
12 Kasım 2021
Azerbaycan’ın 30 yıllık Ermenistan işgaline son veren Karabağ Zaferi için bir araya gelindi.
11 Kasım 2021
7. Sağlık İletişimi Sempozyumu, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde başladı.
11 Kasım 2021
Eskişehir’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde 117 bin fidan toprakla buluşturuldu.
10 Kasım 2021
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 83. Yılında Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen
10 Kasım 2021
Eğitim Ateşesi Roger Cohen ve Aycan Yaman, Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunu (YDYO) ziyaret etti.
10 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Aysel Kaya tarafından yürütülen ve düzenlenen eğitim gezisine katıldı.
08 Kasım 2021
Türkiye Kızılay Derneği Eskişehir Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.