Kampüs

03 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla akşam yemeğinde engelli öğrencilerle bir araya geldi.
03 Aralık 2021
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen ve dokuz ayrı dalda dağıtılan Sedat Simavi Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu.
02 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (EOSB) bir dizi ziyarette bulundu.
01 Aralık 2021
Eskişehir Valiliği tarafından, Mobil Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi Destek Projesinin tanıtım toplantısı Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
30 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi (TÜDAM), Kosova Orkide Prizren Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen resim sergisine ev sahipliği yaptı.
30 Kasım 2021
EMYO ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren işletmelerin temsilcilerinin bir araya geldiği iş birliği toplantısı EMYO toplantı salonunda gerçekleştirildi.
29 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen “Sosyal Bilimlerde Ar-Ge ve TÜBİTAK Projeleri" konulu seminer, Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan’ın sunumuyla
29 Kasım 2021
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Müzik Etkinliği ve Tiyatro Gösterisi”, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde
26 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal Orta Asya Programları için Özbekistan’a giderek görüşmelerde bulundu.
26 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Endonezya İslam Üniversitesi tarafından düzenlenen organizasyon Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
26 Kasım 2021
Engelliler Entegre Yüksekokulu (EEYO) ile Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin ortak düzenlediği “Benim Kariyerim, Benim Staj Hikayem” etkinliği Öğrenci Merkezi Salon 2009’da