18 Haziran 2021
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret etti.
18 Haziran 2021
Asil Otomotiv ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Asil Otomotiv hizmet içi eğitimlerinin ilk dersi 17 Haziran Perşembe günü gerçekleştirildi.
17 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarından biri olan ‘Ustasından Öğren Sinema Atölyesi e-Sertifika Programı’na kayıtlar başladı.
15 Haziran 2021
ARİNKOM TTO, oyun girişim stüdyosu Games United iş birliği ile yeni bir oyun kuluçka programı başlayacağını duyurdu.
15 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü doktora öğrencisi Gonca Babadağ, doktora tezi çalışması kapsamında çevre bilincine katkıda bulunacak bir çalışma düzenledi.
14 Haziran 2021
14 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm Anadolu Üniversitesi personelinin aşıya hızlıca ve kolayca ulaşabilmesi için Anadolu Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi’nde de aşılama
12 Haziran 2021
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, 2 gün boyunca ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi.
10 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seminer Dizisinin son etabı olan “Yayın Günleri Semineri” 8-9 Haziran tarihlerinde dört oturum şeklinde gerçekleştirildi.
10 Haziran 2021
TRT ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan “İletişim ve Medya Eğitimi” isimli çevrim içi eğitim programı 7-8-9 Haziran tarihlerinde düzenlendi.
10 Haziran 2021
Türkiye’nin en büyük sosyal medya ödüllerinden olan ‘Social Media Awards Turkey 2021’de Anadolu Üniversitesi, kendi kategorisinde birinci oldu.
09 Haziran 2021
Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından her ay düzenlenen “İlgiden Bilgiye, Bilgiden Bilince Türk Dünyası Seminerleri”nin dördüncüsü çevrim içi ortamda