09 Haziran 2021
Kişisel gelişimine katkı sağlamak ve kariyerini ilerletmek isteyen kişilere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programlarının 2021 Yaz Dönemi kayıtları başladı.
08 Haziran 2021
Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, 6 Haziran Pazar günü "Duygulara Duyarlı Dokunuş" üzerine konuştu.
04 Haziran 2021
“İlgiden Bilgiye, Bilgiden Bilince Türk Dünyası Seminerleri”nin dördüncüsü 6 Haziran Pazar günü saat: 20:30’da çevrim içi olarak gerçekleşecek.
03 Haziran 2021
ANADOLUSEM koordinatörlüğünde Asil Otomotiv personelinin mesleki yeterliliklerinin arttırılması amacıyla Anadolu Üniversitesi ve Asil Otomotiv arasında protokol imzalandı.
02 Haziran 2021
Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şubesi Başkanı Ramazan Uysal, Şube Sekreteri Mehmet Kurt ve Mali Sekreter Devrim Şanlı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında
02 Haziran 2021
“Geleceğin Şefleri Gastronomi Keşfinde” isimli proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
02 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından “Yükseköğretimde Kalite Kültürü” konulu bir panel
02 Haziran 2021
Eskişehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ESİMDER) Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı 1 Haziran Salı günü makamında ziyaret etti.
01 Haziran 2021
ShanghaiRanking’in “Dünya Üniversiteleri Akademik Sıralaması 2021” Alan Sıralamaları listesinde Anadolu Üniversitesi de yer aldı.
01 Haziran 2021
Prof. Dr. Nazmi Kozak’a Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından “Turizm Araştırma ve Yayın Ödülü” verildi.
01 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından “Canlı Örneklerle Türk Dünyasında Müzikal Zenginlik ve Müzikle Tedavi” paneli gerçekleştirildi.