17 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Polis Akademisi Başkanlığı’nda öğrenimi gören yabancı uyruklu Polis amiri öğrencilerle bir araya geldi.
17 Mayıs 2019
Üniversitemizi ziyaret eden Polis Akademisi'nde yüksek lisans öğrenimi gören yabancı uyruklu öğrenciler, 16 Mayıs Perşembe günü düzenlenen Açıköğretim Sistemi bilgilendirme
16 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi katkılarıyla Erasmus Klübü olarak faaliyet gösteren Erasmus Student Network Anadolu (ESN Anadolu) sokak hayvanları için mama tüpleri
16 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Türkiye’de bir ilke imza attı. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı öncülüğünde, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi
16 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi’nin, Ramazan ayı dolayısıyla öğrencileri ve personeliyle buluşmak üzere düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri, üçüncü gününde de öğrencilerin yoğun
15 Mayıs 2019
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünün, 14 Mayıs Salı günün hazırlamış olduğu yılsonu “Pilav Partisi” öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
15 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesinin, öğrencilerine Ramazan’ın kendine özgü ruhunu yeniden yaşatmak adına düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri ikinci gününde de öğrencilerin yoğun ilgisiyle
15 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 14 Mayıs Salı günü ziyarette bulundu.
14 Mayıs 2019
"Eskişehir Lise Öğrencileri İslam Bilimler Tarihi ve Fuat Sezgin Sempozyumu” 14 Mayıs Salı günü Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Uluğ Bey Salonu'nda gerçekleştirildi.
14 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi ‘Ramazan Sokağı’ kurdu. Geleneksel Ramazan eğlencelerini öğrencilere yaşatmak için kurulan Ramazan Sokağına ilk gün yoğun ilgi vardı.
13 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen “Sektör Buluşmaları’19” etkinliği, 11-12 Mayıs tarihlerinde yapıldı.