09 Mayıs 2019
AKAUM tarafından düzenlenen ve Öğr. Gör. Mesut Öztürk'ün konuşmacı olarak katıldığı “Görüntü Okuryazarlığı" başlıklı konferans, 9 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2019
Üniversitemiz Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Oryantasyon Toplantısı Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2019
“Kültürel Değişim Günü 4 (Cultural Exchange Day 4)” etkinliğinde farklı ülkelerden gelen öğrenciler kültürlerini tanıtmak için buluştu.
08 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 8 Mayıs Çarşamba günü, “Bulutları Anlamak ve Bulut Gözlemciliği” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2019
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından, “sektörden gerçek briefler atölyesi” kapsamında, sahibinden.com ve A&B İletişim Danışmanlığı ile bir iş birliği
08 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi iş birliği ile Eskişehir’de faaliyetlerine başlayan Tazelenme Üniversitesi, 1 Mayıs Çarşamba ve 4 Mayıs Cuma günü kurulan stantlarla Eskişehirlilere tanıtıldı.
07 Mayıs 2019
“Özel Gereksinimle Öğrencilerin Özellikleri ve Gereksinimlerine Yönelik Uyarlamalar” çalıştayı, 7 Mayıs Salı günü, Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
07 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri, Cannes Lions International Festival of Creativity'nin "Future Lions" bölümünde finalist oldu.
07 Mayıs 2019
"Hıdırellez Şenlikleri" 6 Mayıs Pazartesi günü Eğitim Fakültesi bahçesinde Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın, Hıdırellez ateşini yakmasıyla birlikte coşkuyla
07 Mayıs 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı Merkez Yemekhanede gerşekleştirilen sahur yemeği servisinde öğrencilerle buluştu.
07 Mayıs 2019
ESUZDER Başkanı Muharrem Akaydın ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 6 Mayıs Pazartesi günü ziyaret etti.