30 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Polis Akademisi Başkanlığını ziyaret etti.
28 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, üniversitemiz bünyesinde yayın yapan Radyo A’nın “Rektörümüz Sorularınızı Yanıtlıyor” programına konuk oldu.
25 Mayıs 2019
Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde "Çılgın Makineler Yarışıyor" adlı tasarım yarışması gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından "Psikolojik Dayanıklılık" semineri, 23 Mayıs Perşembe günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da düzenlendi.
24 Mayıs 2019
Mekânın ve mekânsal analizin öneminin konuşulduğu seminer, Prof. Dr. Semra Günay Aktaş'ın katılımıyla AÖF Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar ve Anadolu Üniversitesi SODİGEM Müdürü Doç. Dr. Levent Eraslan, Eskişehir’de yaşayan Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya
22 Mayıs 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Nene Hatun'un ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
22 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi yönetimi ve öğrencileri Eskişehir İl Müftülüğünün daveti üzerine iftar programına katıldı.
22 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2018-2019 Mezuniyet Sergisi, fakültenin son sınıf öğrencilerine ait eserleri sanatseverlerle buluşturuyor
21 Mayıs 2019
Geçtiğimiz yıl Engelsiz Üniversite Ödülleri Töreni’nden en fazla ödülle dönen Anadolu Üniversitesi, bu yıl ise ilk kez verilen Bireysel Ödüller kategorisinde Engelli Dostu