21 Mayıs 2019
Eskişehir Barosu ile ortaklaşa düzenlenen “Yaz Stajı 2019 Programı”na katılacak öğrenciler, Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda program içeriği hakkında bilgilendirildi.
21 Mayıs 2019
Denizkurdu-2019'a akademik destek veren Anadolu Üniversitesi, aralarında akademisyenlerin de olduğu ekiple; personel eğitimi, video ve sosyal medya içeriği hazırlama gibi konularda görev
19 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından “Yapay zekâ tabanlı bir öğretmen mümkün müdür?” adlı seminer düzenlendi.
19 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Mayıs 2019
Ramazan Sokağı’nda ilk günkü heyecanıyla devam eden Ramazan eğlenceleri, Türk Dünyası Vakfı Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle sonlandı.
18 Mayıs 2019
Eğitim Fakültesi öğrencileri Özel Eğitim Kütüphanesi kurdu.
17 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri, dördüncü gününde gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti.
17 Mayıs 2019
Okul Öncesi Eğitimi Öğrencileri ve okul öncesi dönem çocuklarının birlikte gerçekleştirdiği proje kapsamında ortaya çıkan ürünler Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda sergilendi.
17 Mayıs 2019
Rektör Çomaklı'yı; Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği emekli Müdürü Ömer Efe, Sağlık Bakanlığı Müfettişi Emre Dede ve özel sektör yöneticisi Tayyar Koyuncu
17 Mayıs 2019
Anadolu Üniversitesi yemekhanesinde Ramazan ayı boyunca uygulanan Sahur yemeği hizmeti TRT Haber tarafından canlı bağlantı ile yayına taşındı.
17 Mayıs 2019
Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü’nün yönetici ve sporcuları, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında görme engelli ressam İlker Ertuğrul