28 Nisan 2019
“Yeni Zamanlar ve Halkla İlişkiler Sempozyumu”nun, öğleden sonraki oturumunda ise son dönemlerin popüler kavramlarından post-truth üzerine bir panel gerçekleştirildi.
28 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, hayatını kaybeden Eskişehir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Halil Budak için bir taziye mesajı yayımladı.
27 Nisan 2019
AÖF bünyesinde faaliyet gösteren ÖTAG akademik ve idari personeli 26 Nisan Cuma günü birim toplantısında bir araya geldi.
27 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında yaşanan kaza sonucu şehit olan Uzman Çavuş Nihat Akcalı için taziye mesajı yayımladı.
26 Nisan 2019
A&B İletişim’in kurucusu Prof. Dr. Alaaddin Asna anısına düzenlenen “Yeni Zamanlar ve Halkla İlişkiler Sempozyumu”, 25 Nisan Perşembe günü İletişim Bilimleri Fakültesi Frig
26 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Kulübü tarafından “Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu (HYES)” düzenlendi.
26 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Büroları Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından “Açıköğretim Büroları Buluşması”, Anadolu Üniversitesi’nde
25 Nisan 2019
RESTDER Genel Başkanı Mustafa Okan Çalıova ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 25 Nisan Perşembe günü ziyaret etti.
23 Nisan 2019
18. Amatör Tiyatro Günleri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Folklor Topluluğu (BÜFK) Eskişehirli tiyatroseverlerle buluştu.
23 Nisan 2019
Rektör Prof. Dr. Çomaklı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 6 yaşındaki Öge Berin Olgaç ve 10 yaşındaki Hamdi İşler’e rektörlük koltuğunu devretti.
23 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile kutladı.