18 Nisan 2019
Üniversitemizden yurt dışına gidecek öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenlendi.
18 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ara sınavlarındaki açık uçlu soruların değerlendirilmesinde görev alacak öğretim elemanlarını bilgilendirilme toplantısı yapıldı.
18 Nisan 2019
Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri bilgi yarışmasında ter döktü. Bitirme tezi olarak düzenlenen bilgi yarışmasına, dördüncü sınıf öğrencileri katıldı.
18 Nisan 2019
Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencileri yaptıkları Atatürk Portresini, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 17 isan Çarşamba günü ziyaret ederek armağan etti.
18 Nisan 2019
43. Turizm Haftası kapsamında Turizm Fakültesi tarafından "Turizmde Güncel Konular" paneli düzenlendi.
18 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından “Anka Proje” adlı bitirme projesi hazırlandı.
17 Nisan 2019
Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 17 Nisan Çarşamba günü “Makarna Yapım Atölyesi” düzenlendi.
17 Nisan 2019
Eski Turizm Bakanı Güldal Akşit, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 17 Nisan Çarşamba günü nezaket ziyaretinde bulundu.
17 Nisan 2019
'Koşabiliyorken Koş' projesine Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı da destek verdi.
17 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
17 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.