19 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından 19 Nisan Cuma günü "Uçan Balon Şenliği" düzenlendi.
19 Nisan 2019
DPÜ ev sahipliğinde düzenlenen Kariyerim & Geleceğim Günleri‘nin konuşmacılarından biri Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı oldu.
19 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'e nezaket ziyaretinde bulundu.
19 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi, dil ve konuşma terapisi alanında Türkiye’de akredite edilen ilk üniversite oldu.
19 Nisan 2019
43. Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Turist Psikolojisi” başlıklı seminer, 18 Nisan Perşembe günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
19 Nisan 2019
Turizm Haftası kapsamında gerçekleşen "Makarna Workshop"u, 18 Nisan Perşembe günü Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirildi.
19 Nisan 2019
“43. Turizm Haftası Etkinlikleri” kapsamında “Eskişehir’in Sağlık Turizmi Potansiyeli” konulu panel düzenlendi.
19 Nisan 2019
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü'nün 60. kuruluş yıl dönümü görkemli bir defileyle kutlandı.
19 Nisan 2019
Üniversitemiz İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinliği 18 Nisan Perşembe
19 Nisan 2019
Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen 5. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları Çalıştayı açılış oturumu, “Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları’nda Kalite Süreçleri ve
19 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.