12 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın konuk olduğu Kahve Molası programı, 13 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’da TRT Türk ekranlarında olacak.
12 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Radyo A Söyleşileri” nin konuğu Universal Müzik Yapım Şirketi Genel Müdürü Ömür Nazan Hacıgüzeller oldu.
12 Nisan 2019
AKAUM tarafından “Ev Kadınlarının İstihdamına Yönelik Yaşam Memnuniyeti Analizi: Seçilmiş İl Örnekleriyle Türkiye” konulu bir sunum düzenlendi.
11 Nisan 2019
Üniversitemiz Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 2. Oryantasyon Toplantısı yaklaşık üç yüz öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
11 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavı, 13 - 14 nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
11 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün düzenlediği ve farklı sektörlerden önemli isimleri öğrencilerle buluşturan ”SMİT Summit gerçekleştirildi.
10 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi (PDRM) tarafından 2’ncisi düzenlenen “Yaşam Becerileri” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
10 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ABD’de Eğitim ve Burs İmkanları Bilgilendirme Toplantısı” 9 Nisan Salı günü Öğrenci Merkezi’nde
10 Nisan 2019
Eskişehir yerel basınının tecrübeli isimlerini Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle buluşturmayı amaçlayan “Yerel Basın Buluşmaları”, Sakarya Gazetesi Yazı işleri Müdürü Hakkı
10 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek’e 9 Nisan Salı günü nezaket ziyaretinde bulundu.
10 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.