05 Nisan 2019
Üniversitemiz ve Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü Rektörlük Senato Odası’nda 5 Nisan Cuma günü imzalandı.
05 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
05 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi İstanbul Tanıtım Ofisi, 2-3 Nisan’da Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda öğrenciler ve üniversite adayları ile buluştu.
04 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Oktay Emir ile birlikte Ankara Valisi Vasip Şahin’e ziyarette bulundu.
04 Nisan 2019
Üniversitemiz İletişim Kulübü'nün düzenlediği ''QNB Finansbank Bir Hayal Kur'' adlı konferans 3 Nisan Çarşamba günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.
02 Nisan 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
02 Nisan 2019
Üniversitemizde, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla “Otizm Spektrum Bozukluğunda Uzmanlararası İş Birliği" konferansı düzenlendi.
02 Nisan 2019
Otizm Farkındalık, Tarama ve Müdahale Projesi Eskişehir Modeli” İşbirliği Protokolü İmzalandı
01 Nisan 2019
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenen “Transhümanizm ve Yapay Zeka” semineri, 29 Mart Cuma günü AÖF Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
01 Nisan 2019
Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından “Filistinliler Buluşması” programı düzenlendi.
29 Mart 2019
Eskişehir yerel basınının tecrübeli isimlerini üniversitemiz öğrencileriyle buluşturmayı amaçlayan “Yerel Basın Buluşmaları”nın ilki, 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi.