21 Mart 2019
Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı “Türkiye Söyleşileri”ne Milli Eğitim ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Prof. Dr.
21 Mart 2019
Dileyen herkese nitelikli öğrenme olanağı sunan AKADEMA’nın yeni dönemi, eklenen yeni derslerle birlikte 25 Mart’ta başlıyor.
21 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
21 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
20 Mart 2019
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 21 Mart Perşembe günü Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.
20 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
19 Mart 2019
beIN AKADEMİ kayıt süresi güncellenen fiyatlarla birlikte bir hafta daha uzatıldı. Kayıtlar, 29 Mart Cuma gününe kadar sürecek.
19 Mart 2019
Üniversitemiz ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) arasında iki üniversite arasındaki akademik ve idari iş birliklerinin güçlenmesi amacıyla protokol imzalandı.
19 Mart 2019
Eskişehir AFAD Müdürü Recep Bayar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 19 Mart Salı ziyaret etti.
18 Mart 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi, Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenecek spor müsabakalarında mücadele edecek Basketbol
18 Mart 2019
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin düzenlediği "Ela Uysal Eres'le İş'te Mutluluk Atlası" adlı atölye çalışması gerçekleştirildi.