02 Ocak 2019
ERKAM Vakfı Eskişehir Başkanı Mehmet Güleryüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
02 Ocak 2019
Tüketiciyi Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Bakal ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
02 Ocak 2019
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
31 Aralık 2018
Devlet Konservatuvarımız Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Yıldız Çiçek Sivri'nin piyano sınıfı öğrencilerinin "Yılbaşı Konseri", 30 Aralık Pazar günü Salon 2003'te
30 Aralık 2018
Üniversitemiz Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından düzenlenen “Bir Yaş Daha Büyüyoruz” adlı yeni yıl etkinliği, 28 Aralık Cuma günü Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde
29 Aralık 2018
Üniversitemiz, eğitim alanında yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra kültür-sanat ve spor alanındaki sürdürdüğü çalışmalarla da adından başarıyla söz etmeye devam ediyor.
28 Aralık 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
27 Aralık 2018
Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü "Geleceğimiz İçin Anasınıfı" ve "Tozlanmasın Okunsun" proje tanıtımları 27 Aralık Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2009'da
27 Aralık 2018
Follow Magazin Genel Direktörü Ümit Çetin ve Hukuk Direktörü Hüseyin Akar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
27 Aralık 2018
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
27 Aralık 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Seyitgazi Kaymakamı Cüneyt Demirkolu 27 Aralık Perşembe günü ziyaret etti.