28 Ocak 2019
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak ve Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan
28 Ocak 2019
Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Bozdemir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 28 Ocak Pazartesi günü ziyaret etti.
25 Ocak 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından Keman Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda Devlet Sanatçısı Ayla Erduran deneyimlerini öğrencilere aktardı.
21 Ocak 2019
İletişim Bilimleri Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından dönem sonu proje sunumları gerçekleştirildi.
19 Ocak 2019
Üniversitemiz, 60’ıncı kuruluş yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği resepsiyonlarla kutladı.
19 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı. TVF 1. Ligi'nde mücadele veren Bayan Voleybol Takımımıza destek olmak ve moral verebilmek için maç öncesinde sporcularla bir araya geldi.
18 Ocak 2019
Dünyanın sayılı üniversiteleri arasında gururla yer alan Üniversitemiz, 60’ıncı kuruluş yılını Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği resepsiyonlarla kutlamaya
18 Ocak 2019
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, karne sevinci yaşayan öğrenciler ile ülkemizin genç fidanlarının yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretmenler için bir
18 Ocak 2019
İzmir’de gerçekleşen Educaturk Eğitim Fuarı’na katılan Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi standına adaylar yoğun ilgi gösterdi.
18 Ocak 2019
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi tarafından 2016 yılı Mayıs ayında hizmete sunulan internet tabanlı bir platform olan “Açık ve Uzaktan Öğrenme Sözlüğü” büyük ilgi görüyor.
18 Ocak 2019
Üniversitemizin Açıköğretim Sistemi farklı illerde yaşayan başarılı öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.