24 Aralık 2018
Münih Eğitim Ateşesi Prof. Dr. Çakır ve Stuttgart Eğitim Ateşesi Dr. Öğr. Üyesi Kaptı, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yI 24 Aralık
24 Aralık 2018
Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Gelişim Kulübü’nün düzenlediği "CV-Mülakat Simülasyonu" etkinliği 22 Aralık Cumartesi günü Öğrenci Merkezi Salon2016’da gerçekleştirildi.
24 Aralık 2018
Üniversitemiz eski Rektörlerinden Prof. Dr. Akar Öcal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 24 Aralık Pazartesi günü ziyaret etti.
23 Aralık 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, engelli öğrencimiz Siraç Atik’in doğum günü kutlamasına katılarak bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmadı.
22 Aralık 2018
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü'nün gerçekleştirdiği Sıfırın Altında Marketing 18 konferansı 22 Aralık Cumartesi günü başladı.
22 Aralık 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Sarıkamış Harekatı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
21 Aralık 2018
Üniversitemiz Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Maide Bolel Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirildi.
21 Aralık 2018
ES TV Genel Yayın Yönetmeni ve ES GROUP Koordinatörü Ali Baş ve Es GROUP çalışanları Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 21 Aralık Cuma
21 Aralık 2018
Eskişehirli Sanatçı Mithat Körler, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 21 Aralık Cuma günü ziyaret etti.
21 Aralık 2018
Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlilikleri Çalıştayı, 21 Aralık Cuma günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
21 Aralık 2018
Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç tarafından verilen “Adalet, Ombdusmanlık ve Üniversiteler” başlıklı konferans, 20 Aralık Perşembe günü Üniversitemizde