17 Ocak 2019
Rektörümüz Çomaklı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
16 Ocak 2019
“Finansal Kriz ve Mülteci Krizi Bağlamında Avrupa’da Popülizm” adlı konferans, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Kaya’nın sunumuyla 16 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi.
16 Ocak 2019
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü örnek bir davranış sergileyerek Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne piyano bağışında bulundu.
16 Ocak 2019
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Eskişehir Şube Müdürü Nilüfer Aydemir ve Müdür Yardımcısı Erol Seheroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan
16 Ocak 2019
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Nuran Akçasoy, beraberindeki heyetle birlikte Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyarette bulundu.
16 Ocak 2019
Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgin Şener, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
15 Ocak 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 15 Ocak Salı günü başlayan yoğun kar yağışı sonrası sosyal medya üzerinden öğrencilere kar topu şöleni davetinde bulundu.
15 Ocak 2019
TEMA Vakfı Eskişehir Temsilcisi Ergun Mutlu, Tepebaşı İlçe Sorumlusu İbrahim Curaoğlu ve İl Temsilcisi Yardımcısı Davut Keskin, Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret
15 Ocak 2019
Tez-Koop İş Sendikası Genel Merkezi Örgütlenme Daire Başkanı Çağdaş Uyar, Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz ve İdari Sekreter Sanem Büyükavcı Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan
15 Ocak 2019
Üniversitemiz, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile üstün yetenekli öğrencileri kapsayan eğitim alanında önemli bir iş birliğini hayata geçirdi.
14 Ocak 2019
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir Şubesi Temsilcileri Yasemin Durukan ve Meltem Durulkan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret