10 Aralık 2018
Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Atila Tomsuk, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 10 Aralık Pazartesi günü
10 Aralık 2018
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık İşleri Merkezi Müdürü Dr. Ercan Yeşilyurt, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı ziyaret etti.
10 Aralık 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Aralık 2018
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Üniversitesi standını ziyaret etti.
08 Aralık 2018
Üniversitemiz standını Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr Çomaklı'dan bilgi aldı.
07 Aralık 2018
Üniversitemiz, Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde açılan ve sektörün öncülerini konuk eden Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na katıldı.
07 Aralık 2018
Üniversitemiz, Afyon Kocatepe Üniversitesinin yürütücülüğünü üstlendiği Kocatepe Staj Konsorsiyumunun paydaşları arasında yer alarak yeni bir iş birliğini daha hayata geçirmiş oldu.
07 Aralık 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Üniversitemiz bünyesinde yayın yapan ve sunuculuğunu Dr. Öğr. Üyesi Güzin Kıyık Kıcır’ın üstlendiği “Misafir Odası” programının
07 Aralık 2018
Halk Bankası Bölge Müdürü Yücel Örnek, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 5 Aralık Çarşamba günü nezaket ziyaretinde bulundu.
06 Aralık 2018
Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 5 Aralık Çarşamba günü
06 Aralık 2018
Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı 5 Aralık Çarşamba günü ziyaret