06 Aralık 2018
İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 5 Aralık Çarşamba
06 Aralık 2018
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 5 Aralık Çarşamba günü Üniversitemizin yemekhanesinde sürpriz bir ziyaret yaparak öğle yemeğinde öğrencilerle yemek yedi.
05 Aralık 2018
Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Kanada’da 2 Aralık Pazar günü Güz Dönemi Ara Sınavlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
05 Aralık 2018
İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Gül Baysal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 5 Aralık Çarşamba günü ziyaret etti.
05 Aralık 2018
Eskişehir Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 5 Aralık Çarşamba günü ziyaret etti.
05 Aralık 2018
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü Konferansı”nda Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Özel Eğitim Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.
05 Aralık 2018
Odunpazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı “Çankaya Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu Mevlidi Neb-i Programı”, 4 Aralık Salı günü
04 Aralık 2018
Üniversitemizin 60. kuruluş yılı dolayısıyla verilen resepsiyonda Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve davetliler tarafından kesilen 60. yıl pastası lezzeti ve görüntüsüyle
04 Aralık 2018
Prof. Dr. Oktay Cem Adıgüzel ve Doç. Dr. Veda Aslım Yetiş, Dünya Eğitim Bilimleri Derneği’ne seçilen ilk Türk Başkan Yardımcısı ve İletişim Koordinatörü oldu.
04 Aralık 2018
Üniversitemiz Açıköğretim Fakültesi ve Halk Bilim Araştırmaları Merkezi'nin iş birliği ile "Dünya Engelliler Günü" konseri düzenlendi.
04 Aralık 2018
İstikbal Gazetesi Yazarı Mustafa Kantarcı, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 4 Aralık Salı günü ziyaret etti.