09 Aralık 2017
Bu yıl üçüncüsü Eskişehir’de düzenlenen “Coffee Carnaval Blues Session” 9 Aralık Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezinde müzikseverlerle kahveseverleri bir araya
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Simülasyon etkinliği sertifika töreni “Anadolu Model United Nations (MUN) 2017” 8 Aralık Cuma günü düzenlendi.
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Piyano ve Viyolonsel Sınıf Konseri” 8 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi.
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından düzenlenen, Güvenlik Konseyi kapsamında Nükleer Silahların Yayılması konusunun ele alındığı, Model Birleşmiş Milletler
08 Aralık 2017
İçişleri Bakanlığı’ndan Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil’in de aralarında bulunduğu bir heyet, 8 Aralık Cuma günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi, Kooperatifçilik e-Sertifika programı dolayısıyla kooperatifçilik sektörüne yaptığı katkılardan dolayı "Kooperatifçilik Sektörüne Akademik Katkı Ödülü"ne
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelsiz bir yaşam için farkındalık yaratmak amacıyla “Aramızda Engel Yok” adlı bir video hazırladı.
08 Aralık 2017
“Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları” 6 Aralık Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi İhsan Sarıkardeşoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk toplantı
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Kuzey Amerika Programları (KAP) 2017-2018 öğretim yılı Güz dönemi ara sınavları başarıyla tamamlandı.
08 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarında öğrenci olan engelli bireyler, 10. Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Anadolu Üniversitesi standını ziyaret etti.