27 Kasım 2017
Ayla filminin yönetmen ve oyuncuları, Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü'nün organizasyonuyla 24 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle buluştu.
26 Kasım 2017
“Türk Dünyası Vakfı 2017 Yılı Seçimli Genel Kurul Toplantısı”, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde 26 Kasım Pazar günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
25 Kasım 2017
"Özel Eğitim Bölümü 30. Yıl Mezun Buluşması" Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
24 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
24 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması” 24 Kasım Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
24 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarının düzenlediği "Senfoni Orkestrası Konseri" 23 Kasım Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda
23 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
23 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Felsefe Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Felsefeyle Varolmak’’ sempozyumu 23 Kasım Perşembe günü Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans
22 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Temel Eğitim Uygulama ve Araştırma Birimi tarafından düzenlenen projenin paylaşım toplantısı 22 Kasım Çarşamba günü Eğitim Fakültesi E Blok Toplantı Salonunda
22 Kasım 2017
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKAUM) aracılığı ile düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetin Toplumsal Yüzü” konulu panel düzenlendi.
22 Kasım 2017
Türk Yükseköğretim Sistemi içerisinde önemli bir yere sahip olan Anadolu Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha