07 Aralık 2017
Yurt dışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkan Yardımcısı Hüseyin Gündoğar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı 7 Aralık Perşembe günü makamında
06 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Amfi-II'de 6 Aralık Çarşamba günü “Turizm Rehberliği Semineri” verildi. Seminere konuşmacı olarak Profesyonel Rehber Orhon Akmeriç katıldı.
06 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Toplantısı, 6 Aralık Çarşamba günü Öğrenci Merkezi Solan 2009’da gerçekleştirildi.
06 Aralık 2017
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, beraberindeki heyetle birlikte 6 Aralık Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
06 Aralık 2017
Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlhan Hatipoğlu ve Daire Başkanı Mehmet Bülbül, 6 Aralık Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı ziyaret
06 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından 6 Aralık Çarşamba günü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Jüri Salonunda “Meta Analiz, Meta Sentez ve Betimsel İçerik Analizi”
06 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Seyitgazi Cevizli Ortaokulu' nun öğrencilerine havacılık eğitimi verdi.
06 Aralık 2017
“Dünyada ve Türkiye’de Resim Sanatı ve Yeni Sanat Yaklaşımları” adlı panel, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da 5 Aralık Salı günü, gerçekleştirildi.
06 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
05 Aralık 2017
“Dendrolojinin Temel İlkeleri” adlı uygulamalı eğitim 5 Kasım Salı günü Anadolu Üniversitesi Arboretum alanında gerçekleştirildi.
05 Aralık 2017
Irak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dr. Hisham Al-Alawi Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı 5 Aralık Salı günü makamında ziyaret etti.