04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Engelli Öğrenciler Birimi tanışma toplantısı ve yemeği, 4 Aralık Pazartesi günü Merkez Yemekhane’de gerçekleştirildi.
04 Aralık 2017
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Demiray için 4 Aralık Pazartesi günü anma töreni düzenlendi.
04 Aralık 2017
“Rabia Yaman ile Stil Danışmanlığı” söyleşisi Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi.
04 Aralık 2017
Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nün ilk semineri “Yerli Bir Nota Yazılımının Müzik Araştırmalarına Katkısı: Doç. Dr. M. Kemal Karaosmanoğlu”, 4 Aralık Pazartesi
04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından 4 Aralık Pazartesi günü “Dünya Engelliler Günü Paneli” gerçekleştirildi.
04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Özlem Sümer’in keman sınıfı öğrencileri “Sınıf Konseri” düzenledi.
04 Aralık 2017
Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği "Nicel ve Nitel Araştırmalarda Karşılaşılan Yaygın Hatalar" konulu panel, 4 Aralık Pazartesi günü Kongre Merkezi Salon Anadolu'da
04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri, “Profesyonel İletişim Becerileri” dersi kapsamında Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarına ziyarette bulundu.
04 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Acil Kurtarma ve Yardım Ekibi ile Eğitim Fakültesi'nin düzenlediği yaralı kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı, 1 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi.
02 Aralık 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.