23 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
22 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi ailesi Ramazan Bayramı dolayısıyla 22 Haziran Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
22 Haziran 2017
7. Bellek Olimpiyatları ve ÜYEP Mezuniyet Töreni 21 Haziran Çarşamba günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
19 Haziran 2017
"Gezegen Araştırmaları Simülasyon Modülü" sertifika töreni, Borabey Göleti Gözlemevi'nde 16 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi.
16 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Brüksel’de T.C. Büyükelçiliği toplantı salonunda tanıtıldı.
14 Haziran 2017
Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları'nın 2017 Yaz Dönemi kayıtları başladı.
13 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)’nın asli üyeliğine seçildi.
12 Haziran 2017
EMLT Modüler Uzaktan Eğitim Sistemi Projesi, genel değerlendirme toplantısı ve kapanış töreni 12 Haziran günü Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Kongre
12 Haziran 2017
“Okul Öncesi Öğretmenleri için e-Mentörlük Temelli Eğitim (e-MENTE: OÖÖ)" projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.
12 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atilla Cavkaytar da ödül aldı.