12 Haziran 2017
‘’Doğal Öğretim Yöntemleri’’ adlı konferans 10 Haziran Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
09 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Mezuniyet Töreni 9 Haziran Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
09 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, iftar yemeğinde uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.
09 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Başaran TÜBİTAK 3001 Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı’nda projesinin kabulü üzerine, proje ile
08 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulan Açıköğretim Kitap Satış Bürosu düzenlenen törenle açıldı.
02 Haziran 2017
Çocuk Üniversitesi’nin düzenlediği “Genç Beyinler, Başarılı Projeler” konferansı 1 Haziran Perşembe günü Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
02 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dijital İçerik Üretimi ve Oyunlaştırma Laboratuvarı'nda ilk ders verildi.
01 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Anadolu Üniversitesi Eczacılık Sempozyumu gerçekleştirildi.
01 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
01 Haziran 2017
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından onaylanarak ulusal yeterlilikler çerçevesine yerleştirilmiş, bu yeterliliklere ait sınav ve belgelendirme hizmetleri sunmak amacıyla kurulmuş
01 Haziran 2017
Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından 5. kez düzenlenen “Fen ve Sosyal Bilimler alanında Proje Deneyim Paylaşım Toplantısı”