17 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü tarafından düzenlenen “Türkiye’de Görülmemiş Sosyal Sorumluluk Projesi” semineri Öğrenci Merkezi Salon 2009’da
17 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen "Başlangıçlar" adlı konferansta mimarlık sektörü ele alındı.
17 Kasım 2016
ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve İletişim” konulu eğitim 16 Kasım Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi ANAÇ’da gerçekleştirildi.
16 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi'nde "Problem Çözme ve Sistematik İnovasyon Yöntemi: TRIZ" eğitimi verildi.
15 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Saner Öztürkler, “12. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2016”da
14 Kasım 2016
Ankara’da ikincisi gerçekleştirilen "FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi"nde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi de yer aldı.
14 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Atatürkçü Düşünce Kulübü işbirliği ile düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma” etkinliği Mustafa Kemal İlkokulu’nda
14 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı’nın uluslararası alandaki başarılı öğrencilerinden Mert Hakan Şeker ve ailesi, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı
14 Kasım 2016
“Müzik Her Zaman Yardım Eder: Birlikte Söyleyelim” etkinliği 12 Kasım Cumartesi günü Eskişehir Alzheimer Derneği Bakımevi'nde gerçekleştirildi.
13 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi, altyapı ve fiziki iyileştirme çalışmaları kapsamında yeni mekânlarıbünyesine katmaya devam ediyor.
10 Kasım 2016
Bireysel ve Kurumsal kategorilerde pek çok alanda sahiplerini bulan ödüller içinde Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Kurumsal Ödülü’ne layık görüldü.