02 Kasım 2016
Belarus Bakan Yardımcısı Aleksandr Yatsko ve Büyükelçi Andrei V. Savinykh, Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisi’nde Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a nezaket
02 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ev sahipliğini yaptığı “Türkiye’de Rekabet Hukuku ve Rekabet Kurumu Faaliyetleri Sempozyumu”, 2 Kasım Çarşamba günü
01 Kasım 2016
Prof. Dr. Nuray Özaslan, "Uluslararası Kültürel Miras Yönetimi Online Lisansüstü Programı Geliştirme Projesi" ile Newton Mobility Grant Scheme 2016 ödülünü aldı.
31 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’ne, İtalya’da düzenlenen konferansta EADTU E-Excellence Kalite Ortaklığı Etiketi verildi.
31 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan AKADEMA Portalına (Anadolu Üniversitesi Kitlesel Açık Ders Portalı) kayıt olan öğrenciler, tamamlama belgelerini aldı.
31 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün düzenlediği "Öğrencilikte Lidelik Söyleşisi" 30 Ekim Pazar günü, Kongre Merkezi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.
31 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi ve Tokyo Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında 2015 yılında imzalanan “Global Arts Crossing Project” ve “Erasmus+” antlaşmalarının detayları görüşüldü.
28 Ekim 2016
(YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Anadolu Üniversitesi’nde doktora öğrenimi gören Pakistanlı öğrencilerle bir
28 Ekim 2016
Emekli Prof. Dr. Yavuz Odabaşı "Endüstri 4.0 Pazarlama" konulu konferansta öğrencilerle buluştu.
28 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü tarafından düzenlenen ‘’AEGEE Nedir?’’ başlıklı konferans 27 Ekim Perşembe günü Salon 2009’da gerçekleştirildi.
28 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.