10 Kasım 2016
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yılında saygıyla anıldı
10 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Arinkom TTO tarafından proje deneyim paylaşım toplantısı yapıldı
09 Kasım 2016
Açıköğretim Sisteminde Yüz Yüze Öğrenim Hizmetlerinin ilk dersi 1 Kasım Salı günü başladı.
09 Kasım 2016
Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı 5. sınıf öğrencilerinden Mert Hakan Şeker, İspanya’da düzenlenen uluslararası müzik festivali “Stars at Tenerife”nin, piyano dalında
09 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
08 Kasım 2016
“Mimarlık ve İç Mimarlıkta Kavramsal Oluşum ve Gelişim” konulu konferans, 8 Kasım Salı günü Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
07 Kasım 2016
Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Bölümü tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ''Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği''nin açılışı gerçekleştirildi.
04 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
04 Kasım 2016
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından “Sağlık İletişimi Sempozyumu (SİS 2016)” 3 Kasım Perşembe günü düzenlendi.
04 Kasım 2016
Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı 3 Kasım Perşembe günü Ankara Hakimevi’nde, Türkiye’de bulunan Hukuk Fakültelerinin 9’uyla Hukuk Klinikleri alanında iş birliği protokolü
04 Kasım 2016
“Bab-ı Mizah Doğaçlama Tiyatro Grubu” 3 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da izleyicisiyle buluştu.