24 Ekim 2016
Soner Çam ve Çiğdem Güven, Doç. Dr. Rıdvan Kozak tarafından yürütülmekte olan “Genel İşletme Dersi” kapsamında 21 Ekim Cuma günü Turizm Fakültesi Amfi-I’de öğrencilerle
24 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Endüstri İlişkileri ve Sosyal Politika Kulübü tarafından düzenlenen “2016-2017 Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı”, 21 Ekim Cuma günü gerçekleşti.
24 Ekim 2016
Kızılay Kulübü, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da 21 Ekim Cuma günü tanışma toplantısı düzenlendi.
24 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Tanışma Toplantısı’’, 21 Ekim Cuma günü Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
22 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Üniversitede öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.
21 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi'nde yeniden düzenlenerek hayata geçirilen personel lokali, kapılarını 21 Ekim Cuma günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımıyla
21 Ekim 2016
ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Tusaş Motor Sanayii A.Ş. (TEI)-Anadolu Üniversitesi Proje Geliştirme Toplantısı”, 21 Ekim Cuma günü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda
21 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “E-Book Central ve Pro Quest Dissertation&Theses Global” programlarının yeni arayüzlerinin tanıtım
21 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü'nün düzenlediği "Kısa Günün Kârı" etkinliği, 20 Ekim Perşembe günü Sinema Anadolu'da gerçekleştirildi.
21 Ekim 2016
ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Tasarım & Patent: Üniversite Destekleri” başlıklı bilgilendirme toplantısı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi T1 Toplantı Salonu’nda
20 Ekim 2016
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü, İç Mimarlık Bölümü ve Moda Tasarımı Bölümü, “Design Week Turkey” etkinliğine katıldı.