04 Ağustos 2016
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2016 yılında Hac uçuşu yapabilecek havalimanları listesine alınan Hasan Polatkan Havalimanı, 4 Ağustos Perşembe günü ilk Hacı kafilesini yolcu
03 Ağustos 2016
Anadolu Üniversitesi, Havacılık Parkı aracılığıyla havacılık şehri Eskişehir’e ve havacılık tutkunlarına yakışır projelere imza atmaya devam ediyor.
03 Ağustos 2016
Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı koleksiyonundaki F5 Uçağı, dünyaca ünlü Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin kullandığı paterne boyanarak havacılık tutkunlarıyla buluşuyor.
02 Ağustos 2016
Anadolu Üniversitesi, yeni bir ilke daha imza atarak 4 Ağustos’ta başlatacağı “Hac” uçuşları sayesinde havacılık sektörüne yine bir hizmeti daha sunmuş olmanın gururunu ve
01 Ağustos 2016
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen yangın tatbikatı, 1 Ağustos Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok yanında gerçekleştirildi.
31 Temmuz 2016
Eski Kırım Tatarı Milli Meclisi Başkanı, Kırım Tatarları’nın milli lideri ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Anadolu Üniversitesi tarafından “Fahri Doktora”
30 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi ailesinden ikisi öğrenim gören, dördü mezun altı öğrencimiz, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlarımız arasında yer aldı.
28 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi Teknoloji ve Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Yüksek Teknoloji Alanlarında İş Modeli Geliştirme
27 Temmuz 2016
Doğu-Batı Akademisi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Şiir Geceleri Festivali”nde Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Erkek’e Avrupa Büyük
22 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, beraberindeki Rektör Yardımcıları ve Senato Üyeleri ile 21 Temmuz Perşembe günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette
20 Temmuz 2016
“Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Doğal Afetler” isimli TÜBİTAK yaz okulu, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Özdemir’in koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.