16 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, gündem dolayısıyla bir basın bildirisi yayımladı
15 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hidrojen Enerjili Araç Takımı (Hidroana), Londra’da 31’incisi düzenlenen “Shell Eco Marathon Europe” yarışında dünya sıralamasında 7.
15 Temmuz 2016
Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisi’nde 15 Temmuz Cuma günü ziyaret etti.
11 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi ÜYEP tarafından düzenlenen 6. ÜYEP Bellek Olimpiyatı ve ÜYEP Mezuniyet Töreni, 1 Temmuz Cuma günü Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
04 Temmuz 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı’na, 29 Haziran Çarşamba günü ziyarette bulundu.
30 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi personeli yaklaşan Ramazan Bayramı için düzenlenen bayramlaşma töreninde buluştu
29 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 28 Haziran tarihinde İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
27 Haziran 2016
“Anadolu Üniversitesi Tercih 2016” programıyla Anadolu Üniversitesi fakülte ve yüksekokulları, tercih dönemindeki öğrencilere daha yakından tanıtıldı.
24 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Rekreasyon Terapisi Kampı Sertifika Töreni, 24 Haziran Cuma günü Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirildi.
23 Haziran 2016
Sokak resmi sanatçısı Alex Maksiov, ilk Türk sivil uçağı olan Vecihi XIV'ün üç boyutlu resmini Anadolu Üniversitesi Havacılık Müzesi'nde çiziyor.