14 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından hayata geçirilen “İletisimbenimisim” adlı sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi görüyor.
14 Haziran 2016
Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) yetkilileri, 13 Haziran Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.
13 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi aracılığıyla sunduğu “İkinci Üniversite” fırsatı sayesinde her yıl binlerce öğrenciye hayallerine ulaşma olanağı sunmanın gururunu ve
10 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen "Fen ve Sosyal Bilimler Alanında Proje Deneyim Paylaşım Toplantısı" 9 Haziran Perşembe günü Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da
10 Haziran 2016
Rektör Gündoğan, bu kez Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Anadolu Üniversitesi’nde öğrenimlerine devam eden misafir öğrencilerle bir araya geldi.
10 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında 9 Haziran Perşembe günü imza töreni gerçekleştirildi.
10 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi, Havacılık Parkı aracılığıyla yürüttüğü projelerini hayata geçirerek hem havacılık alanında ilklere imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.
09 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı doktora 2. sınıf öğrencisi Aman Sado Elemo, yabancı uyruklu öğrencilere
07 Haziran 2016
“Açıköğretim Sistemi Tanıtım ve Oryantasyon Toplantısı”, 6 Haziran Pazartesi günü Salon 2009’da gerçekleştirildi.
07 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi ve Kızılay iş birliği ile Anadolu Üniversitesi personeline, 7 Haziran Salı günü itibarıyla ilk yardım eğitimi verilmeye başlandı.
07 Haziran 2016
Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programlarının 2016 Yaz Dönemi kayıtları başladı