23 Haziran 2016
Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ayşe Bera Süzer, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında
22 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı tarafından düzenlenen ‘’Havacılık Temalı 3 Boyutlu Sokak Resim Çizim Semineri’’ gerçekleştirildi.
22 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi Dönemi Dönem Sonu Sınavlarının sonuçlarını 7 gün gibi kısa bir sürede açıklayarak bir ilke imza attı.
21 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin düzenlediği “Rekreasyon Terapisi Kampı” 20 Haziran Pazartesi günü, Kongre Merkezi Mavi Salon'da başladı.
20 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi aracılığıyla çağın gerekliliklerini yerine getirebilmek ve sektörün yetişmiş insan gücünü karşılayabilmek amacıyla yeni eğitim
20 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi İİBF öğrencilerinin girişimi ile kurulan "Denetim Kulübü" Mayıs ayında Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’ndeki öğrenci kulüpleri arasındaki yerini aldı.
18 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
16 Haziran 2016
T 7 GSBC Bellanca C1 Tabria uçağının boyanma çalışmalarına, Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı ve Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğiyle başlandı.
16 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi aracılığıyla hayata geçirdiği projeler ve uygulamalar sayesinde 30 yılı aşkın süredir Türk Yükseköğretim Sistemine katkıda bulunmaya
16 Haziran 2016
Personele yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.
15 Haziran 2016
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Mezuniyet ve Yılsonu Gösterisi, 14 Haziran Salı günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.