18 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesinin yürütücülerinden olduğu araştırma programı desteklenmeye hak kazandı.
17 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde (TÜDAM) Aşık Veysel’in ölümünün 50. yılını anma programı kapsamında bir konferans gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2023
“Okul Öncesi Eğitimde 3 Boyutlu Modelleme ve Yazdırma: Bir Uygulama Örneği” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1002-Hızlı Destek Programı
17 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Atatürk ve Gençlik” başlıklı konferans düzenledi.
12 Mayıs 2023
Eczacılık Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Cem Deniz Beyaz “EczaAl: Serbest Eczaneler için Yapay Zekâ Destekli Karar Destek Mekanizması” başlıklı projesi ile Jüri Özel Ödülü’ne
10 Mayıs 2023
"Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi" (URAYSİM) projesi ile ilgili çalışmalar Anadolu Üniversitesi öncülüğünde devam ediyor.
10 Mayıs 2023
Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yılı anısı adına düzenlenen etkinlik Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2023
Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü ve Kuşaklararası Dayanışma Kulübü iş birliği ile düzenlenen fidan dikme etkinliği Eskişehir Kanlıpınar Mevkii Hatıra Ormanı’nda
09 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri velileriyle birlikte sunum yapıyor.
06 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi ile 200'un üzerinde şirket, firma, kamu kurum ve kuruluşunun katkılarıyla gerçekleştirilen İKAF’23 son derece verimli geçen iki günün ardından sona erdi.
05 Mayıs 2023
İKAF’23 yoğun ilgi gördüğü ilk günün ardından ikinci gününde de söyleşi ve panellerin yanı sıra kaliteli kültür sanat etkinlikleriyle de katılımcılara keyifli anlar yaşatmaya