25 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, 2023 Anadolu International Staff Mobility Week etkinliğine ev sahipliği yaptı.
25 Nisan 2023
Budi Luhur Üniversitesi Rektörü Dr. Wendi Usino ve beraberinde heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
24 Nisan 2023
Kreş Gündüz Bakımevi'ndeki çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
22 Nisan 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
22 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi, iki büyük depremle sarsılan 11 ildeki vatandaşlar için başlattığı yardım seferberliğini sürdürüyor.
20 Nisan 2023
“Side Antik Kenti Side Kültürel Miras Projesi” basın lansmanı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
19 Nisan 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nde Eskişehir’de okuyan üniversite öğrencileri ile iftar programında bir araya geldi.
19 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi ailesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Fuaye Alanı’nda bir gelenek haline gelen bayramlaşma töreni için bir araya geldi.
14 Nisan 2023
İletişim Fakültesi Dekanlığı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Medya Etiği Bağlamında Olağanüstü Dönemlerde Doğru Habercilik Paneli”ne
14 Nisan 2023
Turizm Fakültesi Staj Koordinatörlüğü’nün koordinasyonunda öğrenciler için “Staj Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
13 Nisan 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, TÖMER ve UİB tarafından organize edilen iftar yemeğinde uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.