27 Mart 2023
“Olumlu Davranışsal Destek: Genel Eğitim Ortamlarında Alternatif Davranış Yönetimi” başlıklı projenin yüz yüze eğitimi Eskişehir’de ve Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirildi.
24 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesinde misafir edilen depremzede aileler ile iftarda bir araya geldi.
24 Mart 2023
Hayat boyu öğrenmeyi temel alan 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı
24 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü, Hatay’ın Belen ilçesindeki depremden etkilenen çocuklar için “1 Oyuncak 1 Mutluluk” yardım kampanyası başlattı.
24 Mart 2023
Kazakistan Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesinden 32 öğrenci Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde çeşitli akademik etkinlikler gerçekleştirdi.
24 Mart 2023
Yaşlı bakımında mesleki ve eğitsel konularda üniversite ve belediye ortaklığında iş birliği protokolü imzalandı.
23 Mart 2023
Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü öğrencileri “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Eskişehir Vilayet Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
23 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi’ne uzun yıllardır başarıyla hizmet eden emekli Fakülte Sekreter Vekili Mustafa Uylaş için “Emeklilik Kutlama Töreni” gerçekleştirildi.
22 Mart 2023
Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Taşınır Mal Yönetmeliği ve Uygulamaları Eğitimi düzenlendi.
21 Mart 2023
“Otizm Spektrum Bozukluğu’nda Robot Destekli Seçici Taklit Projesi” Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü desteğine sunuldu.
19 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi depremin psikolojik etkilerini hafifletmek için de bir dizi olanağı depremzedelerin hizmetine sunuyor.