11 Nisan 2023
CBİKO koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) 4-5 Mayıs 2023 tarihlerinde öğrencilerle buluşacak.
11 Nisan 2023
2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi lisans öğrencilerinin projeleri kabul edildi.
10 Nisan 2023
11 ilimizi sarsan ve depremden etkilenip Eskişehir’de yaşamaya devam eden vatandaşlarımızın çocukları için “Öğrenelim, Paylaşalım, Hayatla Buluşalım” programları başlatıldı.
10 Nisan 2023
Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen “Mutfakta Hayat Var” etkinliği Eskişehir Meslek Yüksekokulu uygulama mutfağında gerçekleştirildi.
06 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi Kuşaklararası Dayanışma Kulübü ve Tazelenme Üniversitesi iş birliği ile Üniversitemizde “Psikolojik İlk Yardımı Eğitimi” düzenlendi.
05 Nisan 2023
Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, düzenledikleri sosyal sorumluluk programları ile şehrimize gelen afetzede çocuklara destek olmaya devam ediyor.
05 Nisan 2023
Anadolu üniversitesi Kuşaklararası Dayanışma Kulübü, “4 Nisan Sokak Hayvanları Günü” için kampüsün içinde yaşayan hayvanların mama ve su ihtiyacını karşılamak için bir araya
02 Nisan 2023
​Anadolu Üniversitesi, iki büyük depremle sarsılan 11 ildeki vatandaşlar için başlattığı yardım seferberliğini sürdürüyor.
02 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi, üniversitenin tüm eğitim-öğretim olanaklarını tanıtmak, çevrim içi ve fiziksel olarak gerçekleştirilen eğitim fuarlarında yer almaya devam ediyor.
29 Mart 2023
“Turizm Çalıştayı Raporu”, Anadolu Üniversitesi yayını (No: 4319) ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesinin 15. yayını olarak basıldı.
29 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi üyesi olduğu Avrupa Uzaktan Öğretim Üniversiteleri Birliği (EADTU) tarafından düzenlenen Innovating Higher Education Conference 2023’e ev sahipliği yapacak.