13 Ekim 2022
Stanford Üniversitesi’nden Jeroen Baas, Kevin Boyack ve John P.A. Ioannidis tarafından 190 bini aşkın bilim insanın değerlendirilmeye alındığı ve dünyanın en etkili bilim insanlarını
12 Ekim 2022
The AD Scientific Index’in World Scientist and University Rankings sonuçları yayınlandı.
11 Ekim 2022
Communication in the Millennium (CIM), 12 Ekim Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin ev sahipliğinde başlıyor.
10 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi 1-2 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF’23) ev sahipliği yapacak.
10 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi üniversiteye yeni başlayan öğrencileri için oryantasyon etkinliği düzenledi.
09 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsüne taşınan Yabancı Diller Yüksekokulu’nun açılışı 7 Ekim Cuma günü gerçekleştirildi.
08 Ekim 2022
ektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, üniversitemiz bünyesinde yayın yapan Radyo A'da, “Misafir Odası” programına konuk oldu.
08 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi bünyesinde hayat boyu öğrenmeyi temel alarak faaliyet gösteren Tazelenme Üniversitesi, üniversiteye yeni başlayan öğrencileri için oryantasyon toplantısı düzenledi.
08 Ekim 2022
Doç. Dr. Hasan Güneş’in Halk Masalları Dersi kapsamında yirmi iki öğrencisi ile beraber oluşturduğu “Bir İdik Bin Olduk Edebiyat Çalışmaları-Masallar” adlı kitabı yayımlandı.
07 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Oryantasyon Toplantısı” Atatürk Kültür Merkezi Oda Konseri Salonu’nda
07 Ekim 2022
Yaşam boyu öğrenme sloganıyla 7’den 70’e herkese kaliteli yükseköğretim sunan Anadolu Üniversitesi, 64 yıllık köklü akademik tarihinde birçok farklı eğitim hikayesinin de