07 Kasım 2022
Kamerun Ortaöğretim Bakanı Pauline Nalova Lyonga ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret etti.
07 Kasım 2022
SODİGEM, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Dijital Güvenlik ve Sosyal Medya Okuryazarlığı” paneli Anadolu Üniversitesi AKM'de
07 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “Zirve Alışılmışın Dışında” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016 ve Fuaye
06 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi ile Endonezya APTIKOM (Asosiasi Pendidikan Tinggi Informatika Dan Komputer) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
04 Kasım 2022
Sosyal Medya Marka Endeksi "Social Brands Turkey" Kasım Ayı Sosyal Medya En İyi 100 listesi açıklandı.
04 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilimler Kulübü tarafından düzenlenen “Bağımlılığa Karşı Sosyal Farkındalık” semineri Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da
04 Kasım 2022
8. Sağlık İletişimi Sempozyumu, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde 3 Kasım Perşembe günü başladı.
03 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Avrupa Uzaktan Öğretim Üniversiteleri Birliği’nin (EADTU) Danışma Kurulu Üyeliği’ne seçildi.
03 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Müzisyenlerde Omurga Sağlığı” konferansı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Kasım 2022
“V. Uluslararası Batı Anadolu Beylikleri Tarih Kültür ve Medeniyet Sempozyumu Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.
03 Kasım 2022
21 farklı alanda toplam 160’dan fazla konu başlığının ele alınacağı “Anadolu Üniversitesi Güz Dönemi Akademik Seminerler Dizisi” başladı.